2014-05-13 09:06:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Felhőtlen és kifejezetten vidám napra számíthat

Napi horoszkóp május 13-ra 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy érzi, lehetne izgalmasabb élete is. De minek is kesereg folyvást az elszalasztott lehetőségek miatt. Keressen új utakat, új kalandokat! Ám, ha a régi életét megunta is, azért az még nem ok arra, hogy a társát is elhagyja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön egy mélyen érző, megbízható ember, amilyen nem terem minden bokorban. Időnként mégis tud akár rosszindulatú is lenni. De csak akkor, ha nagyon megérdemli valaki, ha nagyon kihozzák a sodrából. Sajnos ma előfordulhat ilyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy találkozás kavarhatja ma fel az érzelmeit, holott tudta, sejtette nagyon jól, hogy ez lesz a vége. Mégis belement. Ha legközelebb találkozik az illetővel, próbálja egy semlegesebb terepre hívni. Az otthon ne legyen hadszíntér!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Felhőtlen és kifejezetten vidám napra számíthat ma: minden a tervei szerint alakul, s ha mégsem, akkor sokkal jobban. A barátságok ma kiemelt szerepet kapnak, akár csak valamilyen hobbija, vagy önmegvalósító tevékenysége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha önzően viselkedik, és folyton csak elvárásokat támaszt másokkal szemben, miközben elfeledkezik az adakozásról, akkor ne csodálkozzon, ha holnap már kerülni fogják a társaságát. Ám a jóságáért se várjon el azonnali hálát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne hagyja, hogy mások olyan pénzügyi megoldásokba rángassák bele, amelyek önnek biztosan nem válnak a hasznára. Nagyon valószínű ugyanis, hogy az illetőnek több javadalma származhat az üzletből, mintsem önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A magánéleti zűrzavarok akkor fokozódhatnak tovább, ha maga sem tudja eldönteni, hogy mit is akar valójában. Ha ön egy szerelmi hármas tagja, akkor alighanem ideje kilépnie ebből! Még azon az áron is, ha ideiglenesen egyedül marad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma ismét ráébredhet, hogy nem kellenek világrengető dolgok ahhoz, hogy ön jól érezze magát. A kedvese főz valami finomat, vagy a macskájával alszik egyet délután: a csendes örömöt tanulja meg megbecsülni végre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Munkahelyi gondok kavarhatják fel lelkileg, de ne engedje, hogy ez a családi életét is megmételyezze! Elmondhatja ugyan a társának a baját egyszer, de a vacsoránál már ne ezzel szórakoztassa a többieket. Rosszul is esne az étel.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jobban kellene vigyáznia az egészségére! Fizikailag igencsak kezd lemerülni, amit a túlhajszoltság és talán valamilyen vitaminhiányos állapot is okozhat. Egy alapos orvosi kivizsgálásnak is éppen itt lenne az ideje.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A szokásosnál is nyűgösebben vág bele a napba. Nem fog azonban sokáig tartani ez a nyavalygós állapota, mert nagyon hamar találkozhat valakivel, aki teljesen felvidítja a kedvét. Ám miatta nem szabad megfeledkeznie a társáról sem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Minden határozottsága ellenére a mai napon ugyancsak elbizonytalanodhat. Ráébredhet, hogy a gondolkozása bizonyos sablonjai miatt ítélhetett meg valakit rosszul. Akár pozitív, akár negatív értelemben.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: